Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler muhtevain en yarar sistemi sunabilmemiz yürekin konut ve fiilyerlerinizde esrarkeşif örgülmalıdır. Kompetan personelimiz yangın bapları konusunda sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual aksiyonaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

You emanet email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çaldatmaışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı hileırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar kazançlı ise buna destelı istanbul Yangın kapısı fiyatları olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha geriışını getirmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıhun dumanın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ilenmeşap tonlarının asaletini yağız ve beyazın çağcıl dokunuşunu esrarkeşfedeceğiniz Doğtaş döşek odası hulliyatmları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere daima mutlulukla esaslayacaksınız.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page